srbski gonič
+2
Admin
sivko
6 posters
Gonici :: Lovna kinologija :: Goniči
Strana 1 od 1
srbski gonič
dolazim iz slovenije,moram vas pitati zanimam se za mladiče srbskog goniča?puno vam hvala.
sivko- Broj poruka : 3
Datum upisa : 31.05.2009
Re: srbski gonič
ima još kojeg svobodnog mladunca iz tog legla.koji grad je to? puno vam hvala
Stenad srpskog gonica
Ima na raspolaganju 2 zenska steneta. U pitanju je Nis. Slike stenaca ce biti dostupne u kategoriji mali oglasi na sajtu jos veceras.
Pozdrav
Pozdrav
imaju oba dvoje pedigre i sve što treba ?
Stenad
Roditelji imaju rodovnike, otac je Arex ( vlasnik Goran ) , a majka Astra ( Nebojsa Stojanovic) ima slika oba psa u galeriji. Za stenad mogu da se izvade rodovnici iako jos nisu.
Pozdrav
Pozdrav
prodajem
imam ja na o\prodaju 2 gonica trobojca na prodaju,zenke.pravilno gradjene sa pravilnim belinama.sa rodovnikom.0642789223nidza
nidza- Broj poruka : 1
Datum upisa : 09.07.2009
IZVINJAVAM SE ZBOG LOSE REZO9LUCUJE...INACE KEROVI SU IZ SAPCA..

ziska79- Broj poruka : 12
Datum upisa : 16.08.2009

EVO I PREDHODNE SLIKE..POZDRAV SVIM LJUBITELJIMA SRPSKIH GONICA
ziska79- Broj poruka : 12
Datum upisa : 16.08.2009
Pozdrav,
imam gonica starog 5 meseci, zanima me gde da nadjem neka uputstva za dresuru, ima li negde da netu da se skine itd.
imam gonica starog 5 meseci, zanima me gde da nadjem neka uputstva za dresuru, ima li negde da netu da se skine itd.
vinovnik- Broj poruka : 1
Datum upisa : 08.09.2009
Dolazim iz makedonija imam 2 ipol godine gonic i eden od 11 meseci toj sto e 2 ipol godini e mn dobar za svinje !!! Tatko mi e lovocuvar sea nemora povejke da objasnuvam i barame nekoj so ke go kupe
capo gonic- Broj poruka : 3
Datum upisa : 02.05.2012
capo gonic ::Dolazim iz makedonija imam 2 ipol godine gonic i eden od 11 meseci toj sto e 2 ipol godini e mn dobar za svinje !!! Tatko mi e lovocuvar sea nemora povejke da objasnuvam i barame nekoj so ke go kupe
Vcera gi pustiv dvata gonici sto gi imam gi pustiv vo 19:00 edniot si dojde vo 21:30 a drugiot sabjle !!! Bea pusteni na zajci
Gonici :: Lovna kinologija :: Goniči
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|